Pages

Tuesday, September 6, 2011

Diete de slabit 2012

Diete de slabit 2012
Daca pana acum femeile erau cele mai interesate de domeniul nutriei si dietelor, se pare ca din ce in ce mai multi barbati au probleme cu kilogramele.

Trebuie sa stiti ca in materie de diete de slabit intra mai multe tipuri de diete. Fie ca alegeti una dintre diete disociate , diete cu fructe si legume sau diete rapide important este sa nu va abateti de la regimul impus daca doriti sa scapti de kilogramele in plus nedorite.
O dieta de slabit rapid si eficient se bazeaza mai mult pe eliminarea apei din corp, iar daca doriti sa aveti rezultate cu o dieta de slabit trebuie sa stiti ca pe parcursul acesteia miscarea este foarta importanta.

Sfaturi diete noi de slabit rapid si eficient 
1. Pe timpul unei diete sanatoase dulciurile trebuie eliminate din regimul alimentar deoarece contin un numar mare de calorii si de zaharuri.
2. Alimentele care contin amidon ca de exemplu paine, cartofi si fasole nu sunt indicate pentru una dintre diete rapide si sanatoase. 
3. Cele mai bune alimente indicate pentru o dieta sanatoasa sunt cele bogate in apa, fibre, proteine pentru a avea energie pe parcursul zile si grasimi bune.
4. Daca alegi sa te bazezi pe diete de slabit cu fructe inainte de toate trebuie sa stii ca strugurii, bananele si perele nu sunt indicate pentru a slabi eficient.
5. Pentru o diegestie buna nu uita sa incluzi la fiecare masa o salata cu legume verzi pentru ca proteinele si fibrele din felul principal sa fie digerate si sa nu va treziti ca aveti o digestie alterata. 
6. Nu uitati sa beti pe parcursul unei zile minim 2 l de apa.

1 comment:

Paula said...
This comment has been removed by the author.

Post a Comment

 
Statistici web